Notting Hill

completed 2016  
Our starting point was to connect every room in this three-storey apartment. Starting by restoring the only original room, with its high ceilings and bay window, we then made a series of internal glass openings that offered views across the full width of the property and into the main living space from the upper levels. We rationalised the circulation with stacked, open riser staircases alongside the party wall. On the master level we pulled the floor back from the front elevation to offer views and light from the top floor through the dressing room glass floor below.
Ben Smith Architecture - Notting HillBen Smith Architecture - Notting HillBen Smith Architecture - Notting Hill
Ben Smith Architecture - Notting HillBen Smith Architecture - Notting Hill
Ben Smith Architecture - Notting HillBen Smith Architecture - Notting HillBen Smith Architecture - Notting HillBen Smith Architecture - Notting Hill